Sofie – Designerklänningar på ängarna

Sofie – Designerklänningar på ängarna

Efter att jag och Sofie fotograferat på kvällen vid tågstationen så kom tanken fram att vi ville fotografera lite utomhus med klänningarna på lite ängar och med lite fint ljus. Eftersom kvällen vi fotograferade snabbt blev mörk så valde vi att lägga fotograferingen till kvällen efter istället. På dessa bilder har vi använt enbart naturligt … Continue reading »
Sofie – Designerklänningar på tågstationen

Sofie – Designerklänningar på tågstationen

När jag fotograferade en modevisning i februari så kom jag i kontakt med Sofie som var en av de designers som ställde ut och hade plagg med i en modevisning där. Hon och jag pratade ihop oss om att vi borde göra en fotografering med kläderna i hennes kollektion. Efter att ha funderat på ett … Continue reading »
Evelina & Davids vinterbröllop

Evelina & Davids vinterbröllop

Bröllop på vintern är alltid intressanta! Att ta utomhusbilder på vintern kan innebära en hel del utmaningar, men även vissa fördelar. Tidpunkten för David och Evelinas vinterbröllop blev perfekt vintermässigt. Denna helg var det strålande solsken och ett par plusgrader. Ett rent nöje att stå på Gammlia och njuta av solen medan jag väntade på … Continue reading »
Umemodellen – Testfoto

Umemodellen – Testfoto

Detta får bli mitt första blogginlägg på nya hemsidan. Från och med nu kommer mina bilder vara bestyckade med den nya logotypen, samt vara lite större än tidigare för att man ska se lite bättre. Häromveckan var jag på Umemodellens tisdagsmöte och testade fotografera. Modellerna var Melanie (mua: Maria Liontaki) och Harris. Dessa bilder var … Continue reading »