Fotoresa – Nya Zeeland – Tauranga / Mount Taranaki

Fotoresa – Nya Zeeland – Tauranga / Mount Taranaki

Väl på sydön så började vår resa norrut tillbaka mot Auckland på Nordön. På vägen dit så bevittnade vi en magiskt fin solnedgång medan vi körde på de snåriga och smala vägarna mitt på nordön på vår väg norrut. På denna bilden nedan så kan ni se Mount Taranaki i fjärran. Detta berg var relativt … Continue reading »
Fotoresa – Nya Zeeland – Abel Tasman

Fotoresa – Nya Zeeland – Abel Tasman

Under vår fotoresa så fick vi ständigt förslag på att fota på Abel Tasman. Detta ställe skulle tydligen vara ”det finaste” som Nya Zeeland hade att erbjuda. Vi valde då att göra om vår rutt lite och tog oss till Abel Tasman, en stor nationalpark på södra ön på Nya Zeeland. Tyvärr måste jag säga … Continue reading »
Timelapse över Haga i Umeå

Timelapse över Haga i Umeå

Häromdagen så skulle jag sitta och jobba lite med bröllopsbilderna från Stockholm då jag fick iden att jag skulle sätta upp och testa göra en så kallad TimeLapse. En TimeLapse är en serie bilder som man fotar med ett jämnt mellanrum och sedan slår man ihop dessa bilder till en film. Hade aldrig tidigare testat … Continue reading »
Norgeresan – Geiranger

Norgeresan – Geiranger

Det andra stället som vi bodde på i vår resa genom Norge var ett litet samhälle som heter Geiranger och som ligger efter Trollstigen. Detta lilla samhälle ligger precis i en liten dalgång med massor av fina berg runtomkring sig och där en fjord letar sig in. Här låg det flera stora fartyg förtöjda (uppemot … Continue reading »
Alanya – Turkiet 2012

Alanya – Turkiet 2012

Här är lite bilder som jag tog uppifrån borgen i Alanya, Turkiet. Utsikten var helt otrolig och magnifik där långt uppe på borgen. Från borgen kunde man se båda sidorna av Alanya i solnedgången. Riktigt fin utsikt, men lite väl högt upp för mig som är höjdrädd. Lägg sedan på faktumet att jag klättrade med … Continue reading »