Fotograf i Umeå

Barn & Familj

Barn & familj

Det är något speciellt med att fotografera barn. Oavsett om det är i studion, utomhus eller på ett bröllop. Ett barn har så mycket personlighet och jag älskar att försöka plocka fram lekfullheten, glädjen och känslan hos barnen i bildform. När det gäller barn så är det ofta också beroende på dagsformen så det gäller att ha tålamod och jag bokar alltid in lite extra tid vid en barnfotografering så man inte behöver känna sig stressad och att barnet ska kunna slappna av.

Är du gravid och vill föreviga din gravidmage innan du blir förälder? Passa på att fotografera din mage hos mig i min studio. Det är något extra fint med en gravidmage. All den väntan på det som komma skall och allt vad det innebär att bli förälder.

Passa även på att ta bilder tillsammans med din partner och kanske tidigare barn. Interaktionen med magen kan förmedla så mycket känslor om familjens längtan efter tillökning. Jag har mångårig erfarenhet av ljussättning vid gravidfotografering och kan få fram precis den känsla och stil som önskas vid fotograferingen varesig det är en bild som spelar på mystik eller om det ska vara ljusa och glada bilder utomhus.

En familjefotografering behöver inte vara bara graviditet eller ett barn. Tag gärna tillfället i akt att fotografera hela familjen som ni bor och lever tillsammans. Kanske även med far och morföräldrar och även husdjuren vill vara med på ett hörn.

Logotyp

Barn & familjfotografering

Logotyp

Lilla

2 150:-

 • 45 min fotografering
 • 4st digitala högupplösta bilder
 • Rekvisita vid studiofoto
 • Extrabild 250kr/st
Logotyp

Mellan

3 150:-

 • 45 min fotografering
 • 8st digitala högupplösta bilder
 • Rekvisita vid studiofoto
 • Extrabild 220kr/st
Logotyp

Stora

4 150:-

 • 60 min fotografering
 • 12st digitala högupplösta bilder
 • Rekvisita vid studiofoto
 • Extrabild 200kr/st
Logotyp

Event

Prisförfrågan

 • Prisföfrågan
 • Prisföfrågan
 • Prisföfrågan
 • Prisföfrågan

Hur går det till?

För att boka mig kan ni använda formuläret nedan eller skicka mig ett mail. När det kommer till att fotografera utomhus så är det oftast lite klurigt med väder och vi kan vara beredda på att behöva boka om datumet ifall vädret inte är som önskat.

Barn

När det kommer till fotograferingar där ett eller flera barn är med i bild så är det bra om de är utvilade och har fått något att äta. Barn tappar lätt fokus och ju längre tid det tar desto svårare är det att hålla kvar fokuset för dem. Mina barnfotograferingar är runt 45 minuter och efter det så brukar de flesta vara trötta. Ta gärna med något ombyte, några leksaker som de gillar och ha överseende att det inte alltid blir som planerat. Det är bättre bilderna blir spontana och naturliga än att man försöker få till en bild på pricken som man önskat. När vi fotar är det alltid bra att ha en plan för vad för bilder man vill ta, men det händer ofta att det är de spontana bilderna däremellan som blir de mest uppskattade efteråt.

Gravid

En gravidfotografering är så mycket mer än bara fokus på magen. Gravidfoton kan fotograferas både utomhus såväl som inomhus i studio. När ni vill fota mer avklätt i studio för att ta klassiska low-keybilder (mörka bilder med lite ljus på magen) så är det en fördel om ni inte har åtsittandekläder som kan ge märken på kroppen. Detta gäller även underkläder. Optimala tiden att ta gravidbilder är runt v.30-v.34 när magen är som störst och rundast. Efter denna period så kommer magen att sjunka ned något för att göra bäbisen redo för ankomst och då samlar också kroppen på sig mer vätska.

Event

Har ni kanske en svensexa, en möhippa eller en stor familjehögtid att fira som ni önskar ha dokumenterad så kan jag erbjuda fotografering till er. Till möhippor är det populärt med modell för en dag och vid stora högtidsdagar erbjuder jag både mingel och foton av gäster såväl som större gruppfoton. Är det bröllop så hänvisar jag till min bröllopssida. Önskar ni fotografering på dop så får ni gärna skicka mig ett mail för att få en prisuppgift.

Ärrfotografering

Har du ett vanprydande ärr som försäkringsbolaget vill att du ska ta bättre bilder på? Då har du kommit helt rätt. Jag fotograferar dina ärr och i de allra flesta fall så är det kostnadsfritt för dig. Själva jobbet gör jag tillsammans med försäkringsbolaget vilka också betalar för fotograferingen. Kontakta mig för att boka en tid för fotografering av dina ärr. Tänk på att ha ditt ärendenummer tillgängligt och ett OK från försäkringsbolaget på att du ska gå till en fotograf och ta bilder.

"Professionell, kreativ, jordnära och organiserad"

Logotyp

Tidigare uppdrag

Citat från kunder

Senaste inlägg i Barn & familj

Boka fotografering

För att läsa mina villkor klicka här.