Drönarfotograf i Umeå

Drönarfoto

DRÖNARFOTOGRAFERING I UMEÅ

Med hjälp av så kallade drönare har vi helt plötsligt fått nya perspektiv att avbilda landskap och områden från som tidigare inte varit möjliga. Med drönare kan vi nu fotografera på väldigt skrymmande utrymmen där det tidigare inte varit möjligt.

Med en luftburen kamera som drönaren tar med sig kräver också att man flyger med aktsamhet, följer alla lagar och regler samt att man uppfyller de krav som lantmäteriet via spridningsrätt och luftfartsverket ställer på dig som pilot.

Som drönarfotograf i Umeå har jag både utbildning, erfarenhet och försäkringar för att säkerställa att alla regler och säkerställer en säker flygning såväl som att jag levererar professionella bilder och filmer.

Passa på att anlita mig för att avbilda ert hus, en fastighet, få en ny vy över tidigare en möjliga vinklar.
Ta kontakta för mig för en offert.

Logotyp

DRÖNARFOTOGRAFERING

Föregående
Nästa

Hur går det till?

För att boka mig kan ni använda formuläret nedan eller skicka mig ett mail. När det kommer till att fotografera utomhus så är det oftast lite klurigt med väder och vi kan vara beredda på att behöva boka om datumet ifall vädret inte är som önskat.

FLYGNING AV DRÖNARE

När det gäller att flyga med drönare så finns det många lagar och bestämmelser som bestämmer vart jag kan flyga och när..
Jag kan till exempel ej flyga över skyddsobjekt och restriktionsområden som t.ex. militära områden, fängelser och naturreservat. 

I övrigt så kan väder och vind påverka flygningen och jag som pilot kommer ta ett beslut om flygningen kan genomföras på ett säkert sätt.
Som pilot är jag ansvarig för min flygfarkost och har rätt att skjuta upp eller neka en flygning.

BOKNING AV FLYGNING

När ni bokar en fotografering med drönare så är det bra för mig som pilot och fotograf att veta vad som ska avbildas och när det önskas.
Då hinner jag kolla upp med både drönarkartor och flygtrafik runt den aktuella dagen och tidpunkten. 

RÄTTIGHETER / SPRIDNING

När bilderna har fotograferats så behöver jag i vissa fall ansöka om spridningsrätt hos Länsstyrelsen innan bilderna kan användas.
Detta är något som jag gör och när tillståndet ges så kommer jag att leverera bilderna. Beroende på typ av flygning så kan detta i så fall fördröja leverans av bilderna något.
Ni som beställare får fri nyttjanderätt på alla era bilder vilket betyder att ni fritt kan nyttja era bilder vart ni vill och hur länge ni vill. Inga extra kostnader tillkommer

"Professionell, kreativ, jordnära och organiserad"

Logotyp

Tidigare uppdrag

Citat från kunder

Senaste inlägg i FÖRETAG

Boka drönarfoto

För att läsa mina villkor klicka här.