Fotograf i Umeå

Företag

Företagsfotograf

Jag erbjuder olika typer av fotograferingar såsom porträtt, genre, event och miljöbilder till ert företag och personal.

Önskar ni frilagda bilder mot vit bakgrund kan jag lösa det antingen på plats på ert företags kontor eller i min studio öst på stan. Jag kan även ta bilder med lugna naturliga bakgrunder i era lokaler eller i en utomhusmiljö.

Vad ni än söker så levererar jag både snabbt och med hög kvalité

Söker ni som tidning/magasin en fotograf som snabbt kan komplettera en artikel med bilder på en profil, miljöbilder eller andra typer av bilder så finns jag tillgänglig med kort varsel, har ett flexibelt tidsspann och levererar snabbt.

Logotyp

Företagsfotografering

Alla företags paket anger exkl. moms

Logotyp

Lilla

4 500:-

Logotyp

Mellan

9 500:-

Logotyp

Stora

Offert

För anpassat paket eller fler bilder

Logotyp

Reportage/event

Offert

Hur går det till?

När ni vill ha bilder till ert företag eller åt ert magasin och tidning så är jag enbart ett mail eller telefonsamtal bort. Observera att priserna som företagare är exklusive moms och att ni alltid har möjlighet att få en offert. Önskas ingen offert så utgår jag från mitt timpris per timme och detta inkluderar både tid för fotografering och eventuell efterbehandling av bilderna. Alla bilderna har ert företag full användningsrätt på och under obegränsad tid.
Ordinarie priser är 1000kr/h + moms och omfattar allt från fotografering till urval, redigering och leverans. Vid längre uppdrag så förhandlas ett upplägg som fungerar för oss. Vid beställning av bilder så kan dessa beställas per styck och då ingår allt. Vid beställning av jobb utifrån timtid så debiteras per timme och inget pris per bild. Vilket upplägg som fungerar bäst för ert företag eller organisation avgör ni.
Vid beställningsupplägget pris per bild där inga bilder sedan beställs eller avbryts så kommer jobbet istället debiteras bara för den nedlagda tiden.

Porträtt

Porträtt i både naturlig miljö inomhus och på kontoret såväl som stilrena klassiska porträtt i studio mot vit eller neutral bakgrund är bland de vanligast efterfrågade och tagna bilderna men jag tänker även gärna utanför boxen och tar bilder som sticker ut lite från mängden. Kontakta mig för en offert eller prisuppgift utifrån era förutsättningar.

Event

Eventfotografering av allt från galor. Löptävlingar till invigningar och personalfester. Jag fotograferar det mesta från mingel till porträtt på röda mattan eller uppvisningar på scen. Har ni ett event som ni önskar ha dokumenterat så är ni välkomna att kontakta mig för en offert eller prisuppgift.

Genre

Genrefotografering är något som man kanske inte alltid tänker på, men genrebilder används väldigt ofta när man behöver bilder som målar upp en känsla och koncept och kan användas i många olika situationer under en lång tid framöver. Ibland vill man kanske ha en bild som inte visar för mycket detaljer för att kunna använda bilden i många olika situationer och tillfällen. Om ni önskar genrebilder så är det något jag ofta brukar försöka inkludera i ett paket tillsammans med porträtt och miljöbilder på företaget då jag även är på plats hos er. Kontakta mig för prisförslag och offert på ett paket till er.

Reportage

Reportage kan vara allt från att fota en lokal till en händelse, en kändis, ta ett par porträtt eller göra en intervju. Jag har jobbat åt flertalet olika tidningar och magasin som behöver reportagebilder eller kortare filmer. Kontakta mig för prisförslag och offert.

"Professionell, kreativ, jordnära och organiserad"

Logotyp

Tidigare uppdrag

Citat från företag

Senaste inlägg i Företag

Boka fotografering

För att läsa mina villkor klicka här.