FOTOGRAF I UMEÅ

Jag erbjuder olika typer av fotograferingar såsom porträtt, genre, event och miljöbilder till ert företag och personal.

Önskar ni frilagda bilder mot vit bakgrund kan jag lösa det antingen på plats på ert företags kontor eller i min studio öst på stan. Jag kan även ta bilder med lugna naturliga bakgrunder i era lokaler eller i en utomhusmiljö.

Vad ni än söker så levererar jag både snabbt och med hög kvalité

Söker ni som tidning/magasin en fotograf som snabbt kan komplettera en artikel med bilder på en profil, miljöbilder eller andra typer av bilder så finns jag tillgänglig med kort varsel, har ett flexibelt tidsspann och levererar snabbt.

Umeå kommun   •   Umeå Energi   •   Visit Umeå   •   Handelsbanken   •   Uminova Innovation   •     Inab   •   Region Västerbotten   •   HSB   •   Rikshem   •   SvD     •   Länsstyrelsen   •   Vindelns kommun

EVENT

Punktlig och professionell eventfotograf Umeå

Eventfotografering av allt från galor och löptävlingar till invigningar och personalfester. Jag fotograferar det mesta från mingel till porträtt på röda mattan eller uppvisningar på scen. Har ni ett event som ni önskar ha dokumenterat så är ni välkomna att kontakta mig

VERKSAMHET

Kunnig verksamhetsfotograf i Umeå

Fotografering av er verksamhet, med av allt från utrustning, inredning av lokaler, hus och mäklarfotograferingar till dokumentation av industrifastigheter. Söker ni någon som fotograferar era fastigheter eller verksamheter med kamera och drönare så kontakta mig gärna för en offert och prisuppgift.

PORTRÄTT

Social, glad och avslappnad porträttfotograf

Porträtt i både naturlig miljö inomhus och på kontoret såväl som stilrena klassiska porträtt i studio mot vit eller neutral bakgrund är bland de vanligast efterfrågade och tagna bilderna men jag tänker även gärna utanför boxen och tar bilder som sticker ut lite från mängden. Kontakta mig för en offert eller prisuppgift utifrån era förutsättningar.

GENRE

Mångårig erfarenhet av genrefotograferingar

Genrefotografering handlar om att måla upp en känsla och koncept och kan användas i många olika situationer under en lång tid framöver. Ibland vill man kanske ha en bild som inte visar för mycket detaljer för att kunna använda bilden i många olika situationer och tillfällen. Om ni önskar genrebilder så är det något jag ofta brukar försöka inkludera i ett paket tillsammans med verksamhetsfotografering av företaget då jag även är på plats hos er. 

REPORTAGE

Reportagefotograf i Umeå

Reportagefotografering omfattar allt från att fota en aktivitet, en händelse, en kändis, ta ett par porträtt eller göra en intervju. Jag har jobbat åt flertalet olika tidningar och magasin som behöver reportagebilder eller kortare filmer. Kontakta mig för prisförslag och offert.

Kreativ och jordnära

Tänker utanför bilden på ett öppet sätt

Professionell och organiserad

Lång erfarenhet och djupt kunnande

Snabb leverans

Alltid snabba leveranser av material

OFFERTFÖRFRÅGAN

Fyll i formuläret så kontaktar jag er med ett prisförslag inom kort.

    Förutom att Fredrik är snabb, så är han även en utmärkt fotograf som alltid gör det lilla extra och levererar perfekta bilder”