NORRSKEN I UMEÅ

Mitt namn är Fredrik och är en erfaren och engagerad Norrskensfotograf här i Umeå. Jag driver en internationell och lokal Facebookgrupp som heter Umeå Aurora Hunters. Där lägger jag ut när det blir norrsken i Umeåtrakterna. Är ni intresserade av att ha norrsken till er profilering av företaget, kanske anordna en kurs för era anställda att lära er mer om Norrsken, fotografera eller uppleva det? Jag finns tillgänglig i Umeå och erbjuder både fototjänster, timelapse-filmer, livefilm såväl som guidning och kurser i Norrskensskådning. Ta en kik på mina tjänster nedan och tveka inte höra av er om ni är nyfikna på mer.

Umeå kommun   •   Umeå Energi   •   Visit Umeå   •      Region Västerbotten   •   TV4   •     SVT   •   Länsstyrelsen

NORRSKENSFOTOGRAF

Erfaren och duktig norrskensfotograf

Jag är en av Umeås mesta och bästa norrskensfotografer och har väldigt bra kunskap i ämnet för att både förutspå och planera fotograferingar med norrsken.
Behöver ni hjälp att fotografera norrsken eller har ni någon verksamhet eller fastighet som ni vill ha norrsken till, kontakta mig för att få offert och förslag på hur vi kan lösa det.

NORRSKENSKURS

Kursledare av Norrskenskurser i Umeå

Varje höst och vår anordnar jag både norrskensfotokurser, webbinar och workshops i norrskensfotografering och hur man lär sig mer om fenomenet och blir bättre på att förutspå och fånga det. Kontakta mig för mer information om när dessa anordnas.

NORRSKENSGUIDE

Guide till er personliga norrskensupplevelse

Är ni på besök och vill ha en guide, eller har ni sällskap i företaget som kommer långväga ifrån som vill uppleva Norrskenet så kontakta mig. Jag har mångårig erfarenhet att hitta bra platser och förutspå när norrskenet ska dyka upp. Till detta så erbjuder jag unika historier kring lägerelden med äventyrliga norrskensupplevelser såväl som ingående kunskap i hur man fotograferar det med allt från mobil till avancerade systemkameror. Kontakta mig för offert.

Kreativ och jordnära

Tänker utanför bilden på ett öppet sätt

Professionell och organiserad

Lång erfarenhet och djupt kunnande

Snabb leverans

Alltid snabba leveranser av material

OFFERTFÖRFRÅGAN

Fyll i formuläret så kontaktar jag er med ett prisförslag inom kort.

    Förutom att Fredrik är snabb, så är han även en utmärkt fotograf som alltid gör det lilla extra och levererar perfekta bilder”