VIDEOGRAF I UMEÅ

Filmare och Videograf i Umeå med en kreativ själ och möjlighet att ta både kortare och längre uppdrag.

Söker ni en filmare eller videograf för ert företag till ett event, kanske för ett reportage eller kortare reklamfilmer så tveka inte att höra av er till mig för en offert.
Jag kan ofta filma i samband med stillbildsuppdrag vilket möjliggör kortare filmer för t.ex. sociala medier och enklare reklam.För filmning med drönare, se min sida om drönare.

Umeå kommun   •   Sävar kanot   •     Region Västerbotten   •     SVT   •      Vindelns kommun

REKLAM

Reklamfilmare i Umeå

Söker ni en reklamfimlare för att göra reklam och visa upp er verksamhet så kan jag både filma med kameror, drönare, samt redigera materialet, lägga på ljud och färdigställa produktionen. Jag kan också leverera filmmaterialet om ni önskar enbart filmningen för att själva bestämma hur ni nyttjar ert material. Kontakta mig för offert och prisuppgifter

EVENT

Filmning av Event i Umeå

Filmning av events och händelser som t.ex. bröllop, dop, sportevenemang eller föreläsningar. Riggar ofta flera kameror och levererar en färdigklippt film åt er från eventet, men kan också leverera material för er att sätta ihop själva. Kontakta mig för offert och prisuppgift.

REPORTAGE

Reportagefilmare i Umeå

Är det en händelse som ni vill ha filmat och dokumenterat, med allt från frågeställning och intervjuer till rena dokumentationer så har jag erfarenhet av liknande uppdrag åt SVT, Umeå kommun och produktionsbolag. Eftersom varje uppdrag är unikt så kontakta mig för offert och prisuppgift.

Kreativ och jordnära

Tänker utanför bilden på ett öppet sätt

Professionell och organiserad

Lång erfarenhet och djupt kunnande

Snabb leverans

Alltid snabba leveranser av material

OFFERTFÖRFRÅGAN

Fyll i formuläret så kontaktar jag er med ett prisförslag inom kort.

    Förutom att Fredrik är snabb, så är han även en utmärkt fotograf som alltid gör det lilla extra och levererar perfekta bilder”