Alexandra – Spontan sommarfotning

Fick en ide häromkvällen efter att ha kört upp till Coop på ersboda att jag ville göra en fotografering med lite av de fina blommorna som växte efter kanten på vägen. Medan jag var på Coop så skrev jag till Alexandra som jag såg var online på facebook om hon var sugen göra en spontan fotning bland lite blommor ikväll och hon var på. Sagt och gjort, efter att ha varit på coop och fått i mig en bit mat så mötte jag upp Alexandra och vi begav oss mot blommorna. Jag ville testa fota lite mer med bara reflexskärm och mitt nya 85/1.2 så jag fick en liten utmaning att få till ljus, motljus och annat intressant. Efter ett tag så gick solen tyvärr ned bakom träden.. så då begav vi oss mot lite ängar istället där solen tilläts gå ännu längre ned 🙂 Här är några av de spontana bilderna som vi tog. Jag ville testa med ett kort skärpedjup och jag gillar effekten som man får av det!