Katrine och Joakims bröllop i Umeå

Bröllop

Katrine och Joakims bröllop i Umeå i somras var en dag när vi åter igen hade superfint väder! Morgonen började med att vi möttes upp utanför Hårizont i centrala Umeå där Katrine gjorde sig redo tillsammans med sina brudtärnor. Sedan begav jag mig till Hotell Aveny där killarna gjorde sig i ordning för att ta lite bilder på dem också. Efter alla var klara begav vi oss iväg mot Backens kycka där det var en fantastiskt fin vigsel. Efter vigseln så begav vi oss iväg ut i skogen runt backens kycka för att fota porträtt tillsammans. Från backens kyrka begav vi oss senare iväg mot backens ängar där vi fotade på de stora gula rapsfälten. Efter att vi fotat så körde limousinen ut mot Göstas loge där festen skulle hållas. Vi hade underbart vackert väder, härlig stämning och allt var på topp! När solen gick ned tog jag ut brudparet för lite avslutande sista bilder mot solnedgången ute vid stranden och bryggan vid sjön.


Söker ni en bröllopsfotograf i Umeå med omnejd så tveka in att kontakta mig genom att slå mig en signal eller skicka mig ett mail. Jag fotograferar bröllop året runt och över hela Sverige, men även utomlands på olika ställen runt om i världen. 
Funderar ni på bröllop i Umeå och inte hunnit boka en fotograf än? Skynda er innan de populära datumen tagit slut. Vissa datum går riktigt fort under sommarsäsongen.