Annie – Sårad fashion

Här är en bildserie med Annie, en modell som jag fotat en gång tidigare. Denna gången blev det en väldigt spontan fotning eftersom jag och Annie inte hade planerat att fota först. Dock fick möjligheten att testa ett nytt objektiv, ett Canon 85/1.2 över en dag och då ville jag sätta det på test bland annat i studion. Eftersom de flesta objektiv är skarpa runt bländare 8 där jag oftast fotar i studio så ville jag här testa 1.2 till 2.5 i skärpedjup. Måste säga att 85/1.2 levererade! När jag frågade Annie om vi kunde göra en spontanfotning så var hon helt med på det och hon ville göra lite bilder på en sårad/ledsen modell och jag tycker hon kom in i rollen riktigt bra! Dessa bilder var främst till för att enbart vara till för test av objektivet, men dem blev så bra att dessa lär nog leta sig in i portfoliot också! 🙂