Åsa och Pers 150års-fest

Åsa och Per kontaktade mig för att föreviga deras 150årsfest!
De firade nämligen 30 års om gifta, Åsa fyllde 50 och Per fyllde 70 år. Tillsammans blev det 150 år som firades tillsammans. Åsa och Per är två riktigt härliga och trevliga personer som på kvällen hade hyrt hela Sävargården uppe på Gammlia i Umeå. Många trevliga gäster anlände och det bjöds på lekar, tal och riktigt god mat på kvällen. Först började vi med att ta lite lätta porträtt på Åsa och Per och sedan minglade jag och tog bilder under hela kvällen på alla gästerna, talarna och lekarna.
Jag lyckades även med konststycket att få med 90 personer på samma gruppbild i en trång trappa. Det var en kul utmaning och hela kvällen blev en lyckat kväll med många skratt, god mat och trevlig tillställning


Sävargården är en fantastisk miljö både för julbord såväl som bröllop, fest och firanden. Här har jag fotograferat även många brudpar och middagar under kvällar och eftermiddagar. Funderar ni kanske på att hålla ett bröllop här och inte har en fotograf? Kontakta i så fall mig som bröllopsfotograf här i Umeå.