Balen i Umeå – 2012 – Bilder!

Lyckades i sista stund fundera ut att det faktiskt var bal i Umeå idag. Så efter att ha grillat med min bror och hans flickvän pallrade jag mig ned på stan för att fota lite balfolk. Är så skoj att se alla snygga killar och tjejer som klätt upp sig! 🙂 Vädret var toppen och jag tog tillfället i akt att testa mitt nya objektiv 85/1.2 som jag velat testa lite mer i utmanande miljö. Det är intressant att gå från att ha kört enbart zoom-objektiv till fast optik. 85an presterade bra denna dag! Körde på 1.2 till 1.8 i bländare för sådär trevligt kort skärpedjup.
Här är ett litet urval av bilderna från balen.
Mer bilder finns på:
Bilder på balen 2012 i Umeå.
Skicka gärna ut länken bland era vänner om ni vet någon som gick på balen i år.

Mer bilder finns på:
Bilder på balen 2012 i Umeå.