Bilder från Kulturnatta 2012

Då har årets Kulturnatta passerat och likt ifjol så var jag där med mina kameror och fotograferade. Det hela började på Polishögskolan i Umestan strax före tio på morgonen och avslutades strax efter ett på natten när regnet började falla från himlen. Kulturnatta är en guldgruva för fotografer som vill testa fotografera artister och pröva sin utrustning, bredda sina erfarenheter, utmanas av väldigt svårt ljus utomhus samt plåga sin kropp. Det tar på kroppen att springa runt nonstop med kameror och utrustning och det brukar kännas dagen efter. Så var det även i år. För mig så var det också ett tillfälle att få testa ut lite nya objektiv och min nya 5d mark III för att se hur den hanterade de olika situationerna. Jag måste säga att jag är störtnöjd med dess prestation. Den överträffade mina vildaste förväntningar! Detta bådar gott nu inför bröllopssäsongen. Nu kommer jag vara bortrest till Stockholm under veckan, men här kommer ett litet axplock på ca ~100 av de närmare 2.500 bilder som jag tog och sparade efter Kulturnatta 2012