Bröllopsfotograf i sommar

Nu börjar det bli hög tid att boka bröllopsfotograf i och omkring Umeå!
Inför sommarens bröllop så har jag speciella erbjudanden som gäller nu under april. Dessa hittar du på min Bröllopssida. Där kan du se mina paket av porträtt/studio, utomhus/porträtt, vigsel och heldag i kyrkan.
Dessa erbjudanden gäller för dig som lägger din bokning i april, men bröllopet kan vara när som helst i år. Jag fotograferar både i Umeå, Skellefteå, Norsjö, men även på andra orter söderöver i landet nu i sommar.

Så vet du någon som ska gifta sig, som behöver en bröllopsfotograf och extra snygga bilder från bröllopet så passa på att boka mig som bröllopsfotograf nu under april månad!

Jag kan även ta fram andra bröllopspaket än de som jag har skrivit ned. Kontakta mig direkt på mail info@fiend.se, eller slå mig en signal på 070-229 33 57.