Bröllopsfoton under 2012

Året 2012 har nu passerat och ett stort gäng bröllopspar fick jag nöjet att fotografera under detta riktigt trevliga år. Jag hade knappt någon semester under sommaren men det var det värt för jag fick en hel del roliga och underbara bröllop att fotografera istället! Som bröllopsfotograf brukar jag senarelägga min semester till sensommaren eller hösten när bröllopssäsongen har lugnat ned sig. Detta år hade jag bröllop på många olika orter utanför Umeås tätort som Olofsfors, Norsjö, Holmsund, Grangärde, Lycksele m.m. Förutom detta så blev det även bröllopsfotograferingar på Gammlia, vid Backens kyrka och i Stadskyrkan bland annat. Tyvärr var inte vädret sommaren 2012 det bästa och vid en fotografering rådde det till och med kulingvindar och ösregn som gjorde att jag blev tvungen att förlägga fotograferingen till inomhus i kyrkan för porträtten.

2013 har knappt påbörjats och redan börjar jag bli relativt uppbokad både nu under vintern och sommaren. Vissa datum i sommar har jag redan fått 2-3 förfrågningar på så det är högt tryck och det gäller att vara ute i god tid för att hinna boka mig som bröllopsfotograf under 2013.

Här kommer ett litet urval från några av de bröllop som jag fotograferade under 2013.