Cheer Force Allstars

Antog en riktigt stor utmaning att fota Cheer Force Allstars här i Umeå. Utmaningarna var flera, men jag tycker det är kul att ibland få utmana sig själv lite och testa på saker som man inte gjort tidigare.
Vid fotograferingstillfället så började vi först med att ta gruppbild i studion. Att få 15 st cheerleading-tjejer att samsas och styras upp till en vettig grupp i en kompakt studio var i sig en stor utmaning! Därefter så fotade vi porträtbilder och ”fria bilder” där alla fick göra en rolig grej till varje bild.
Sedan var det några ”grupper” som ville göra lite egna bilder tillsammans. När studiofotandet var klar så packade jag ned mina 4 studioblixtar i min bil och körde iväg till deras träningslokal. Väl där så satte jag upp min utrustning och började testfota.
Vi ville ha lite actionbilder och formationsbilder som visade lite av det som Cheer Force ALlstars (CFA) gör.
Utmaningen i detta var att lyckas ljussätta en väldigt hög bild där dem slänger personer upp och lyckas få blixtarna att frysa rörelsen där uppe i rätt position samtidigt som mina blixtar ska belysa ett väldigt stort område. Väldigt utmanande!
Tog ett par försök innan det satt, men såhär blev resultaten av dessa bilder! 🙂