Comfort Hotell Winn Umeå – Invigning

Blev anlitad att fotografera och dokumentera invigningen av det nya hotellet Comfort Hotell Winn här i Umeå. På plats fanns både hotellkedjans VD, Anja Pärsson såväl som Lisa Miskovsky som tillsammans med sin syster sjöng riktigt fina låtar för oss. På lite olika hotellrum så hade de styrt upp olika teman där det fanns artister som underhöll, sjöng och spelade. På rundvisningarna så visade det sig att det fort blev väldigt uppskattat och då också väldigt trångt. Utanför hotellet hölls det sen eldshower och många stannade upp för att titta ett tag innan de gav sig in i värmen igen.


Önskar ni en fotograf av ert event eller invigning? Tveka inte att kontakta mig via telefon eller skicka mig ett mail för information och prisuppgifter. Jag har fotograferat event och invigningar under många år här i Umeå och över hela Sverige.

Just på Comfort Hotell Winn fotograferar jag även med jämna mellanrum brudpar inför deras stora bröllopsdag.Comfort Hotell Winn är mycket centralt beläget i Umeå precis vid Vasaplan och har en modern och bröllopssviten vätter ut mot själva Rådhustorget med en fantastisk vy!