Fler bilder från Side – Turkiet 2012

Här kommer lite fler bilder från när jag var och fotograferade i Side, Turkiet. Hela resan var riktigt awesome och hittade många fina ställen att fota på och fick med många dagar med fint väder och bra chanser till fina bilder för fotograferingen. Dessa bilder är lite större än de tidigare bilderna på grund av att dessa är de flesta stående bilder och då ryms dem lite bättre på sidan. Är du intresserad av någon bild, t.ex. för en tavla så hör av dig till mig. Alla bilder är till salu!


Bild över Apollotemplet i Side vid solnedgången.


Parasailing vid Sides östra strand med solen bakom själva parasailingskärmen. Riktigt svårt att få till en sån bild, men jag fick till ett par. Här är en av dem iaf.


Apollotemplet, fotat från en av ruinerna en liten bit därifrån, precis när solen börjar dala. Riktigt fint ljus!


Närbild på Apollotemplet med en båt i bakgrunden på väg in. Har fler av dessa bilder med båten också i andra positioner.


Apollotemplet i Side i solnedgången.


Den fullständigt fullproppade huvudgatan i Side med alla turister, försäljare och affärer.


Piren i Side i solnedgången med den turkiska flaggan på vift.


Solnedgång över Sides pir ut mot havet.


Lyckades springa och ta bilder på ingången till Side stad, precis när solen bröt igenom molnen och skapade sånt där magiskt ljus genom porten.


Här har solen lyckats bryta igenom ännu mer genom molnen i porten mot Sides stad. Svårt att lyckas timea av när det inte är bilar under 5 exponeringar då denna gata är väldigt trafikerad.


En bild på lite ruiner i Side, fotat genom en port genom muren som omringar dem.


Amfiteatern över Side som visar hur vackert och fint vädret blev där på kvällen!


Kvällsbild över en strand på östra sidan av Side stad när solen precis gått ned.


Tro det eller ej, men detta är faktiskt månsken och inte solen som bryter igenom molnen. Fotograferat med hög ISO och lång exponering för att få fram månskenet som nästan var helt mörkt.


Ett tempel i Side som jag fotograferade en tidig morgon, precis när solen gått upp.