Fotograf fångad på bild!

Stoppa pressarna! Ibland händer det att en fotograf också råkar hamna på bild, även om det inte är ofta. Försöker se till att hålla mig på ”rätt” sida av kameran. Nu visade det sig dock att en av modellerna, Sofia råkade få tag på min kamera medan jag flyttade runt lite utrustning och hon knäppte några kort på mig. Sen var det Emelie som passade på att fotografera mig medan jag fotade en annan modell då hon väntade på ”sin tur”. Så här ser ni några bilder på mig när jag är ute och spontanfotograferar lite runtomkring Umeå i sommarsolen!

Och ja, när jag upptäckte att dem fotograferade mig så hade jag lite svårt att vara seriös 🙂 Jag brukar ofta vara lite av en teaterapa ibland när jag fotograferar, vilket är något som ofta uppskattas av både modeller och kunder då det både lockar fram skratt och får dem att slappna av. Mitt motto är att har man inte roligt och trivs när man fotograferar, då är det också svårare att få bra bilder.