Höstfashion med Carolina

Nu är snart hösten slut, men i sista stund innan de sista bladen föll av träden så hann jag och Carolina göra en höstfashion! På morgonen tog jag bilen och körde runt stan och letade höstlöv för att jag och Carolina skulle kunna göra en ”lövtoffs” i hennes hår. Efter en hel del mek så lyckades Carolina få till en perfekt skrud på huvudet och vi kunde börja fotografera.
När man kommer på ideer som dessa väldigt sent och tyvärr naturen inte alltid håller sig konstant så var vi nog ute i sista stund när vi gjorde vår fotning.
Carolina har både fixat makeup och ”håruppsättningen” med löven. Riktigt duktig tjej, både på att vara modell, såväl som makeupartist och göra kreativa pyssel till t.ex. håret.
Här är lite av bilderna som vi tog. Jag gjorde även lite svartvita versioner av bilderna med lite högre kontrast. Blev en väldigt härlig känsla i dem och även fastän färgerna var som nyckeln till hela fotograferingen så blev jag lite småkär även i de svartvita. Så det kommer här några svartvita varianter av några av bilderna också.