Indianer – Paleface and Youda

Denna session gjordes för väldigt länge sen, men den har legat ett bra tag och väntat på att bli klar. Många olika anledningar som gjorde att den fick ligga och vila lite, men nu har jag tagit itu med den och gjort klart lite fler bilder.
Första bilden i denna serie har jag nog lagt ned 4-6 timmar med gällande retuschen där jag har testat stilar, lagt dit rök, eld m.m. Ville testa lite saker och då sprang tiden iväg lite.
Själva iden med indiantemat kom efter att jag sett en annons på Facebook om att en tjej sålde iväg lite äkta indianprylar så jag nappade på det och köpte in sakerna. Sedan hade jag tidigare också köpt fjädrar till en annan session. Till detta så fixade vi även kläder tillsammans och stylade Harris och Emelie till sessionen. En riktigt kul session med mycket skratt! Jag och Harris hjälpte till att bygga tältet med potatissäckar som jag köpt på affärn och det blev ett riktigt trevligt bygge. Vår plan var även att ta bilder utomhus, men tyvärr tog det sån tid att vi inte hann med det och sen rann tiden iväg för oss att vi bara hann med studiobilderna.
Makeupartist vid denna fotografering var Amanda Östensson.