Jessica och Pavels bröllop

Den 29e juni var det dags för årets första bröllop i Stockholm. Denna dag var det Jessica och Pavel som skulle gifta sig i Storkyrkan på Riddarholmen i Stockholm. Dagen började tidigt i en frisörsalong på Odenplan där Jessica gjordes i ordning. Utomhus var det superfint väder med strålande sol och en härlig värme. När Jessica var färdig så gick färden vidare mot Riddarholmen och Storkyrkan. Att ta sig runt i Stockholm kan ibland vara lite trixigt, speciellt när det är massvis med trafik och många turister runt Storkyrkan. Stora kyrkan har väldigt dåligt med ljus fastän det var strålande ljust utomhus, men jag fick till en hel del riktigt bra bilder inne i den stora fina kyrkan! 🙂
Efteråt var det dags för lite porträttbilder och jag ledde iväg paret genom gamla stans gränder mitt bland alla turister som också njöt av det fina vädret. Som tur var jag rekat rekat lite dagarna före så jag visste vilka gränder som var snygga, vart det var mycket turister m.m.
Allteftersom så började vi ta oss mot Cafe Opera där kvällens festligheter skulle ta vid.
Cafe Opera är ruskigt fint och det var en riktigt härlig lokal att fota i. Dock så var det superstora fönster bakom brudparet som ställde till det lite med ljuset, men man får hitta lösningar helt enkelt! 🙂
Kvällen innehöll flera roliga lekar, tal och dansnummer.
När jag packade ihop min väska och begav mig hem med en mängd fina bilder på minneskorten så var solen nere under horisonten. Här kommer ett urval av de tusentals bilder som togs under den kvällen!