Josefin och Petters bröllop i Backens kyrka

Josefin och Petter valde som många andra brudpar denna sommar att gifta sig i den underbart vackra Backens kyrka här i Umeå. Det som gör Backens kyrka det lilla extra mot andra kyrkor i och omkring Umeå är möjligheterna till riktigt vackra och mysiga porträttfoton i närområdet kring kyrkan. Vi började vår dag med en riktigt härlig vigsel i kyrkan och efter det var det dags för oss att ta lite fina porträttbilder medan middagsgästerna tog sig mot Yttersjö och Göstas Loge. Miljöerna kring Backens kyrka är fantastiska och vi fick många riktigt fina bilder denna dagen.

Efter att vi tagit oss till Yttersjö så väntade vi på brudparet som skulle anlända med båt över sjön. När de klivit iland med båten så väntade en god middag, många skratt och roliga lekar under kvällskvisten. Därefter blev det dans och mingel. Under kvällen så fanns det även en polaroidkamera där man kunde fotas och få sina bilder uppsatta på en fotovägg. Ett riktigt mysigt bröllop med underbart väder!
Det utlovade regnet kom inte förrän under middagen när alla satt till bords och gjorde det lite extra mysigt att sitta inne på Göstas Loge och njuta av all värme och kärlek.