Julkonsert med Nationskören i Umeå

Igårkväll så var jag på en julkonsert i Umeå stadskyrka med Nationskören i Umeå. Riktigt mysig vinterstämning och många fina låtar som sjöngs av många duktiga sångare och sångerskor! 🙂 Att det kommit massvis med snö utanför kyrkan och det var kallt ute bidrog självklart även det lite till stämningen. Eftersom jag är fotograf och har svårt att lämna kameran hemma så plockade jag med mig denna och passade på att fotografera lite. Fick möjlighet att testa tilt-shiften lite i kyrkan och den brännvidden fungerade riktigt fint från där jag satt och upplevde konserten.
Dem håller även en till konsert tisdagen den 11/12 och starttiden är 19.00. Passa på att maximera er julstämning inför jul! 🙂
Bilderna är fotade med 70-200/2.8, 35/1.4 och 24mm Tilt-shift. Här är ett litet urval från de 200+ bilderna.