Porträtt – Världens bästa mor

Detta inlägg blir ett väldigt personligt inlägg. Jag brukar sällan posta personliga saker här i min blogg då den mer fokuserar på mitt företag och det jag kreativt producerar genom det, men ibland så korsar ju firman och privatlivet varandras vägar.
Min mor deltog nyss i en ”gör om mig” i Skellefteå och jag fick då möjligheten att fotografera henne i min studio för dessa efterbilder. Bilderna har tagits relativt snabbt, med en enkel ljussättning och inget efterarbete är gjort i Photoshop eller i Lightroom. Barbro är en naturligt vacker modell! 😀


Här är en bild på min mor där hon gör för sig en typisk viftande med fingret och uttrycker ”hörrödudu”.. när någon av oss barn har gjort något knasigt.


Min mor är sällan en butter och sur person, men ibland kan hon bli lite fundersam över vad vi barn ställer till med för otyg ibland.


Men sättet som jag är mest van att se henne är med ett leende på läpparna.

Min mor är en stor inspirationskälla och betyder väldigt mycket för mig. Jag tror att många av mina galna idéer och projekt härstammar från min mor då hon är precis lika driftig som mig när det gäller att hitta på saker.
Jag är glad att jag kunnat följa i hennes fotspår där, även om många tycker, likt mig själv om min mor, att ibland är det lite väl många järn i elden. Men trivs och älskar man det man gör så är det svårt att hindra sig 🙂