QLTR-tidningen ute nu

Nu är tidningen QLTR ute med sitt andra nummer. Roligt att se de bilder som man fotograferat nu också kommer med i andra medier än de digitala. Detta var min första publicering i en tidning och fler kommer det att bli! Jag har även med två bilder i tidningen från samma fotografering som framsidan. Dessutom så fotograferade jag en till bild i tidningen där killen sitter väldigt mörkt, liknande ”House”. Den bilden tog jag med en annan persons kamera (30D) i studion för Umemodellen. Det var intressant testa lite andra blixtar och softboxar, kamera samt fjärrutlösare än dem som jag är van vid. Tog ett tag att få allt att lira, speciellt när kameran och fjärrutlösaren glappade. Men skam den som ger sig! 😉

Ikväll ska jag iväg och fotografera Amanda med hennes kompis. Temat är bling bling och smycken. Ska bli kul! Två nya modeller som jag inte fotat tidigare.