Sommarfotografering med Clara

Nu under sommaren är det inte alltid som jag hinner fotografera så mycket egna bilder som jag kanske skulle önska. Denna sommar är nämligen helt fullbokad med flera bröllop i princip varje helg och däremellan jobbar jag mycket med att fotografera barn och familjefoton såväl som fotograferingar åt Rapunzel of Sweden. Ibland så blir det dock någon enklare spontan fotografering när jag känner jag vill hinna testa lite ny utrustning, någon ny ljussättningsteknik eller ny retuscheringsteknik. Denna spontana fotografering med Clara gjorde jag en sen sommarkväll där jag testade hur det skulle bli om jag bara begränsade mig till minimalt med objektiv och utrustning samt att inte köra någon retusch och ändå få fram en retrovarm känsla i bilderna med lite lägre kontraster.
Alla dessa bilder är tagna med Canons 85/1.2 och Canons 135/2.0 på maximalt öppna bländare för respektive objektiv.