Umeå Fashion Week – Headline

Headline i Umeå kontaktade mig för att dokumentera och fotografera deras modevisning på Äpplet under Umeå Fashion Week. Jag fick först komma back stage och fotografera lite behind the scenes-bilder innan visningarna och sen så tog jag plats ute bland publiken för att fotografera deras visning och alla modellerna som gick på catwalken. Det blev många bra bilder och många grymma hår och frisyrer som de gjorde den kvällen. Imponerad över alla klädbyten som modellerna hann med under tiden. Här är några av de bilder som togs under den kvällen på detta event.

Söker ni en erfaren och duktig eventfotograf för bilder till ert företag, klassträff, 50årsfest eller liknande så skicka mig gärna ett mail för att få prisinformation och se om jag finns tillgänglig för er.

Har fotograferat många år för Umeå Fashion Week för Visit Umeå och är glad att fått förtroendet för detta uppdrag alla dessa år och även framöver.