Umeå Kommun – Multi 7

Blev kontaktad av Umeå kommun för en direktupphandling. Denna gällde att fotografera olika äldre människor i olika situationer inför en folder som de producerade. Här fick jag tänka till lite och själva letandet av modeller var nog det som visade sig bli störst utmaning. Att hitta äldre modeller visade sig vara lite svårare än jag trodde, men tack vare mina kontakter så hittade en av dem några som hade möjlighet att ställa upp på bilderna. Här visas några av dessa bilder som togs under denna fotografering

Söker ni en fotograf här i Umeå som fotograferar många olika typer av genre-bilder och som alltid gillar utmaningar så finns jag här i Umeå nära till hands för er organisation eller företag.

Har många års erfarenhet av att fotografera genrebilder och material till både produktion, reklam och tidningar/magasin. Numera gör jag även till viss del rörliga bilder och filmer. Kontakta mig för en offert och prisuppgift!