Victoria – Rönnbär

För någon vecka sen så gjorde jag denna fotografering tillsammans med Victoria! Med mig hade jag även den duktiga hårstylisten och makeuptjejen Amanda och min slitvarg och rönnbärsexpert till praktikant Marielle!
Dagen i sig gick ut på att samla ihop ca 6 ICA-kassar med rönnbär från olika träd runtomkring här i Umeå för att skapa ett hav av rönnbär. Detta tog säkert 3 timmar totalt och i det blöta vädret blev både jag och Marielle väldigt kalla!
Själva fotograferingen skedde dock i min studio där jag hade byggt upp en ställning på ca 2.5x2m som täcktes först med reglar, ståltråd och sedan olika svarta tyger. På detta placerade vi sedan massvis med rönnbär som vi rensade och placerade ut för att det skulle skapa ett hav. Genom detta täcke med rönnbär dök sedan Victoria upp genom. Fotograferingen var verkligen rolig och vi hade superskoj tillsammans allihopa. Efter att Amanda och Marielle farit hem så fortsatte jag och Victoria och tog lite bilder även utan själva rönnbären.
Kan säga att efter fotograferingen luktade det rönnbär ett bra tag och det tog ett tag innan vi hittat alla små rackare och hunnit forsla iväg denna gigantiska mängd med röda bär.
Ett stort tack till Rapunzel för det lila håret!