Bloom webb – Hemsidor företag

När jag i vintras var hem till min hemby över jul och nyår återfick jag kontakten med min gamla barndomsvän Morgan Gustafsson. Till min förvåning och glädje så visade det sig att han jobbade även han med hemsidor och design.

Morgan jobbade mycket med joomla och hade hittat väldigt bra upplägg på hemsidor till företag och bra paket redan då, men vi märkte fort att vi tillsammans fungerade riktigt bra tillsammans då jag med mitt designtänkande och feedback kunde ta hemsidorna till ytterligare en nivå. Så vi började prata ihop oss om att starta upp ett samarbete och kanske starta ett företag tillsammans. Sagt och gjort så tog vi här i våras steget ut och bildade ett gemensamt bolag Bloom Webb för att fokusera oss på prisvärda hemsidor till företag och göra väldigt bra paket av detta.

Jag jobbar fortfarande mycket med webb och gör olika konsultuppdrag, designer, logotyper och speciella lösningar också, men detta gör jag genom mitt egna företag Fiend Studios. Själva pakethemsidor gör jag nu helt via Bloom Webb där vi satsar mer mot kompletta hemsidespaket till företag som ofta inte söker så mycket speciallösningar och konsulttjänster utan vill ha en prisvärd hemsida i en snygg förpackning.