Ny hemsida!

Hemsida

Nu var det äntligen dags att uppdatera hemsidan! I samarbete med WebbNord så har vi tagit fram en ny hemsida med nya bilder och ny design. Denna gång blev det en sida i mörk design för att låta bilderna få mer fokus. Sidan är optimerad nu både för surfplatta, mobil och datorn och ska gå snabbt och enkelt att navigera på alla olika enheter.

Arbetet har pågått under flera månaders tid och har varit både utmanande och roligt att äntligen få lämna över webbproduktionen till en kunnig webbpartner och istället få fokusera lite på vilka bilder jag vill ha med snarare än att tänka mer på det tekniska bakom.

Jag hoppas att ni alla ska uppskatta den nya stilen och layouten. Hittar ni något som inte fungerar eller bara vill ge ris eller ros så skicka mig gärna ett mail eller ta kontakt på mig via sociala medier. Jag finns både på Facebook och Instagram. Länkar till mig finner ni i sidfoten på hemsidan.

Med tiden så kommer jag att fylla på med nya blogginlägg och lägga ut fler bilder här allteftersom.