Ny företagsbil inköpt!

Nu har jag införskaffat mig en ny bil för företaget! Det var dags att uppgradera mig från den gamla VW Passat som jag tidigare ägde. Numera kör jag en ny vit VW Passat årsmodell 2012. Införskaffade denna bil häromveckan i Uppsala och nu har denna bil även fått min logotype stripead på sig både på huven, sidorna och på bakluckan. Nu kommer ni kunna se mig som fotograf direkt när jag är ute på uppdrag och fotograferar. Otroligt nöjd med inköpet!

Har ni sett min bil ute får ni mer än gärna vinka och säga hej!
Bilen har nu rullat i många mil och jag är fortfarande nöjd med bilen även om mitt norrskensfotograferande och körande ute i naturen hade varit bättre med en lite högre bil så som en cross country eller liknande.
Framöver kommer jag säkert även att satsa på en elbil, men för tillfället så är det denna bil som gäller.

firmabil