Rebecca och Johan – Vinterbröllop i Umeå

Bröllopsfoto

Igår var det så dags för Rebecca och Johan att gifta sig här i Umeå. Vädret har svängt fram och tillbaka inför denna helg och när lördagen äntligen kom så hade vi tur i oturen och fick runt nollgradigt och snö mestadels hela dagen. Vi undvek den mesta blåsten och regnet som vi förutspåtts få.
Dagen började med lite fotografering på hotellrummet innan vi begav oss upp på Gammlia för att ta lite vintriga skogsbilder. Det är underbart härligt att fota med personer som verkligen vågar vara lite galna och blanda de vanliga klassiska bröllopsbilderna med lite mer roliga och annorlunda bilder.
Flög även med drönaren i skogen och tog lite häftiga bilder från ovan. Vigseln var i Helena Elisabeth kyrka där det bjöds på mycket kärlek, skönsång och många glädjetårar.
Efter vigseln begav vi oss till Fabriken för att ta del av mycket god mat, lekar och många skratt och upptåg. Ett mycket bra recept för en tokhärlig dag och lyckad kväll. Stort tack Rebecca och Johan för att jag fick vara en del av er dag och föreviga den tillsammans med er!

Söker ni en bröllopsfotograf i Umeå eller övriga Sverige inför kommande bröllop får ni mer än gärna varmt rekommendera mig eller kontakta mig så kan vi ses på en fika och höra lite om just hur ni önskar att er stora dag ska dokumenteras. Önskar ni något speciellt så som norrsken eller andra speciellt händelser eller locations så är jag ännu mer nyfiken att höra era planer!