Alexandra och Mikas sommarbröllop i Umeå

Alexandra och Mikas sommarbröllop i Umeå 2018 blev nog ett av de mest somriga och varma bröllop som jag fotat på många år. Sommaren 2018 går verkligen till historien som en av de mest varma somrarna med mycket bränder och eldförbud. Dagen till ära bjöd på 33 grader varm strålande sol och helt underbart väder! Vi började med förberedelser hemma hos Alexandra och Mika där de båda gjordes i ordning.
Därefter var det dags för lite fotografering uppe kring Nydalasjön där även vigseln skulle vara i KFUMs lokaler. Kärleksviken var en av platserna som vi tidigare hade tittat ut.
En lite sorglig sak i det hela var att vid Kärleksviken så hade en grupp människor valt att elda med öppen låga i närheten av stranden något som jag uppmärksammade. Tillsammans med min assistent Matz så gick vi dit för att meddela att det råder eldningsförbud. Detta blev sedan en historia som även hittade till den lokala tidningen som uppmärksammade det hela.
Vigseln var sedan utomhus nere vid bryggan under ett partytält som gav oss lite skugga.
Efter vigseln så var det dags för både god middag och tårta och firande av brudparet. Alexandra och Mika var på sedvanligt strålande humör och kvällen blev underbar!
Under middagen så fick jag upp en snilleblixt som jag förankrade med brudparet. I en paus for jag iväg till min studio och hämtade tre stycken större fläktar för att kyla ned lokalen och sällskapet. Möttes av applåder och många glada hejarop när jag startade igång fläktarna och vi fick luften att röra sig.  Ibland blir man lite mer än bara en fotograf.
Kvällen rundades av efter många timmar med härliga skratt och mycket kärlek!
Tack så mycket Alexandra och Mika för att jag fick äran att föreviga er dag och kväll.