Alexandra och Arvids bröllop

Alexandra och Arvids heldagsbröllop uppe i Källan blev verkligen ett fantastiskt bröllop!
Vi fick superfint väder, brudparet var på strålande härligt humör och miljö runtomkring Malå och Källan utanför Åmliden bjuder verkligen på fantastiska miljöer. Dagen började med förberedelser på hotellrummet i Källan just utanför Åmliden.
Det var otroligt varm sommardag och inne på hotellrummet så fick vi ställa upp alla fönster och dörrar för att få in en fläktande vind. Alexandra gjorde sig i ordning uppe på hotellrummet och det fantastiskt fina naturliga ljuset bara flödade in från de stora fönsterna. Detta är något som man som fotograf verkligen uppskattar när det gäller ljus.
När det gäller Arvids plats att byta om så blev han förpassad ned till ett mindre rum där vi tog lite bilder medan han bytte om.
Efter att paret gjort sig klara så hoppade vi in i min bil och tog sikte mot Malå kyrka där vigseln skulle ske. Innan vi kom fram till kyrkan så passade vi på att ta lite bilder nere vid en dansloge och vid vattnet. Strålande varmt väder! Sen så bjuder ju även det vackra norrländska inlandet på en del insekter som gjorde sig påminda under våra fotograferingar, men det är bara att härda om man ska få fina bilder! 🙂
Vigseln utfördes sedan i Malå kyrka. Kyrkan var relativt liten, men fantastiskt fin och hade riktigt stora fina pelare just när man kom in i kyrkan.
Efter vigseln så blev det lite sedvanliga familjebilder utanför kyrkan. Ett hårt starkt solljus kom från sidan så jag fick använda en blixt för att lätta upp alla skuggorna något.
Sedan hoppade vi in i min bil igen för att ta färden tillbaka till Källan i Åmliden. Efter vägen så passade vi på att stanna och ta lite fina bilder såklart.
Kvällen löpte sedan på fint på Källan med god mat, mycket dans, skratt och härliga tillställningar. Kvällen avslutades sedan med dopp i poolen utanför. En otroligt lyckat och fantastiskt fin dag!
När klockan passerat midnatt så var det dags för mig att bege mig hemöver igen. Stort grattis till er Alexandra och Arvid!