Evelina & Davids vinterbröllop

Bröllop på vintern är alltid intressanta! Att ta utomhusbilder på vintern kan innebära en hel del utmaningar, men även vissa fördelar. Tidpunkten för David och Evelinas vinterbröllop blev perfekt vintermässigt. Denna helg var det strålande solsken och ett par plusgrader. Ett rent nöje att stå på Gammlia och njuta av solen medan jag väntade på brudparet. När det är kallt ute så är det lätt att brudparet börjar frysa och näsor och kinder får en lätt rosenröd färg av kylan. Detta hade vi inga problem med just denna dag då solen lyste strålande varm. Helgen efter David och Evelinas bröllop blev det snöstorm och väldigt kallt så vädret kan verkligen slå om.
Detta vinterbröllop hölls i Umeå stadskyrka och vilken mäktig kyrka det är! Jag blir imponerad varje gång som jag kliver in i den. Prästen som höll i bröllopet var inte mindre än brudens far! Riktigt kul med en personlig präst. Efter vigseln så gick vi vidare till hotellet där vi tog lite extra bilder i deras relaxrum. Efter hotellet så begav vi oss ut mot middagen ute på Teg i kyrkans församlingshem där. Det var en väldigt dunkel lokal med väldigt högt i tak så att använda blixt var inte riktigt aktuellt när jag sprang runt och fotade gästerna. Fram med 85/1.2an och upp med Isot på 3200 eller 6400. Detta var ett riktigt härligt bröllop med många fina bilder, supertrevlig stämning och ett underbart brudpar!
En liten rolig notis är att ”duvan” av snö faktiskt var där på Gammlia vid tillfället och är inget som är Photoshopat eller gjort. Fick se den när jag gick förbi helt enkelt 🙂